Isojen miesten brändit

12693172394_40dc0f7eedJokainen hieman isompi mies varmaan tietää, miten turhauttavaa on joskus löytää itselleen sopivia vaatteita ja ehkä senkin takia jättää uusimatta vaatevarastonsa ja kulkee liian pienissä tai liian suurissa vaatteissa. Kauppojen kiertäminen saa vain vihaiseksi kuin toinen toistaan tunnetummat brändit eivät osaa panostaa isojen miesten vaatetukseen, vaikka kysyntää näille vaatteille olisi paljonkin enemmän mitä kaupat antavat valikoimillaan ymmärtää. Monien vaatteiden koot loppuvat yhteen tai kahteen XL:än siinä missä tosimiehet alkavat vasta puhumaan vaatekoista. Sillä kiistämätön tosiasia tänä päivänä on se, että isoja kokoja tarvitaan entistä enemmän ja ennen kaikkea isotkin miehet tarvitsevat ylleen trendikkäitä ja muodikkaita vaatteita, ei mitään muodottomia puolijoukkuetelttoja jotka eivät pue ketään.
Onneksi sentään tämä päivänä isoja kokoja löytyy netin välityksellä ja mikä parasta, vaatteet ovat todella hyvän näköisiä. Pelastuksena isojen miesten vaatepulmiin rientää Motley Denim, ja tässä hieman maistiaisia heidän tarjonnastaan. Ensinnäkin, se on keskittynyt tarjoamaan isoille miehille trendikkäitä ja hyvän näköisiä vaatteita, oli koko sitten kokolapussa 1XL taikka sitten 8XL. Valinnanvaraa löytyy niin yläosiin kuin alaosiinkin, kesävaatteista talvivaatteisiin ja löytyvätpä sieltä myös alusvaatteetkin, sillä kokonaisuus on tärkeä ennen kaikkea. Kuten jo mainittu, vaatteet ovat trendikkäitä ja muodin hermoilla eikä laadusta tingitä missään vaiheessa.
Vaatebrändeihin kuuluvat sellaiset merkit kuin American Boy, D555, Mish Mash, Rockford ja lukuisat muut. Jos etsii todella nuorekasta päällepantavaa, niin silloin ehkä oiva valinta ovatkin juuri D555-malliston vaatteet. Näyttäviä printtejä, raikkaita ruutukuoseja, farkkua monenlaisessa kuosissa ja pituudessa.. tätä kaikkea ja paljon enemmän on D555. Nuorekkaille miehille tai niille, jotka muuten vain haluavat pukeutua nuorekkaasti. Tämä vaatesarja painottuu juurikin näyttävään yläkropan verhoiluun ja kuten muutkin vaatetalot, myöskin D555 uusii mallistonsa kaksi kertaa vuodessa eli aina keväisin ja syksyisin. Jos taas etsit jotain hieman casualimpaa päälle pantavaa töihin tai haluat rentoutua vapaa-ajallasi, niin siinä tapauksessa valintasi on varmaankin Rockfordin asusteet, joista löytyy hieman hillitympää paitaa ja mukavan pehmoisia puuvillavaatteita. Kukaan ei halua vapaalla olla liian kireissä vaatteissa ja etenkin Rockfordin vaatteet sopivat isommallekin miehelle, sillä juuri näissä kokoja piisaa aina siihen maksimikokoon eli 8XL asti. Ja tosiasiahan on, etteivät kaikki välitä printtikuosista, ja onneksi siis löytyy muitakin vaihtoehtoja. Rockford kuuluu Duke Clothing-vaatemerkin alle, ja tarjoaa edullisia ja yksinkertaisia mutta silti laadukkaita vaatteita. Jos taas tykkäät puuvillan pehmeydestä ihollasi, mutta silti haluat paitoihisi jotakin hieman urheiluhenkistä, niin siinä tapauksessa takuuvarma valinta on Santa Monican poolopaidat. Niitä löytyy neljässä herkullisessa värissä ja piristävänä yksityiskohtana on niin rinnuksen poolopainatus kuin hihansuun numerokin. Ed Baxter London on farkkumiehen valinta. Valikoimaa löytyy runsaasti, olit sitten perusfarkkujen ystävä kuin että haluat farkkuihisi jotakin hieman näyttävyyttä erilaisilla pesuilla ja tikkauksilla. Sekä tietenkin Ed Baxter London-tuotemerkkiin kuuluu myös farkkujen kanssa hyvin sopivat kauluspaidat ja t-paidat.
Mish Mash Jeans on myös nuorekkaan miehen valinta, kun hän haluaa näyttää hyvälle koostaan huolimatta. Tuotemerkin alle kuuluu niin kulutuspestyt farkut kuin niihin sopivat yläosatkin. Etenkin Mish Mash Walker Blue-farkut ovat todella trendikäs valinta niin vapaa-aikaan kuin rennompaan työympäristöönkin. Ei mikään ihme, että juuri tämä on Motley Denimin suosituin merkki ja näiden pariin asiakas palaa kerta toisensa jälkeen uudelleen. Split Starista on moneen junaan, etsit sitten paitaa toimistolle tai rennompaan vapaa-ajan viettoon. Split Starin mallistossa on myöskin rento biker-mallinen nahkatakki hupulla, jota löytyy aina koossa 6XL asti. Hihansuissa ja helmassa on resori antamassa lisämukavuutta.
Mutta aina joskus yksi tuotemerkki kattaa kaikki tarpeet ja jos on pakko nimetä yksi Motley denimin mallisto, niin se on Kam Jeans. Tämän tuotemerkin alta löytyy kaikki mitä trendikäs mies tarvitsee nyt tänä kesänä, oli sitten kyse t-paidoista tai shortseista, farkuista tai pitkähihaisista paidoista. Kam Jeans on nimestään huolimatta muutakin kuin farkkua vaikka niistä heillä onkin kokemusta jo vuodesta 1985, ja tuotemerkki pitää sisällään myös lämpimät takit ja treenivaatteetkin, olit sitten menossa salille taikka kävelylle syysmyräkkään. Kuosit ovat sopivia kaikenlaiseen oleiluun, työympäristön hillitymmistä raitapaidoista vapaan vieton räväkämpiin printtipaitoihin. Kam Jeansin valikoima vaihtuu kahdesti vuodessa ja perusvalikoima pitää sisällään kaikki suuret koot.
Kuten huomasit, näissäkin esitellyissä brändeissä muutama muukin kuuluu Duke Clothing-vaatetalon alle, kuten juurikin D555, Split Star sekä Rockford. Tämä valmistaja on aloittanut vaatteiden valmistuksen perusvaatteilla kuten flanellipaidoilla ja yksivärisillä t-paidoilla, mutta kuten tulet näkemään, löytyy Duke London-malliston nimen alta paljon muutakin tänä päivänä. Duke-nimen alta löytyy meneviä farkkuja ja vöitä pitämään pöksyt ylhäällä ja makeita printtikuosia verhoamaan atleettista ylävartaloa ja onpa heidän mallistonsa ainoa Motley Denimillä, joka myy kesän ykköskuosia eli kukkaa uimashortseissaan.