Isojen miesten mukavimmat shortsit

4755735468_467020dd6eIsojen miesten mukavimmat ja rennoimmat shortsit löytyvät tietenkin Motley Denimin laajasta valikoimasta. Kokoja riittää aina yhdestä XL:stä aina kahdeksaan XL:än asti, ja materiaaleiksi trendikäs mies valitsee puuvillan tai pehmeimmän farkun.
Shortseista aina tietää kesän tulleen kun ihmiset alkavat hikoilla pitkissä housuissaan ja haluavat jotakin kevyempää päälleen. Naisilla kesäaika yleensä näkyy kun siirrytään hamekauteen mutta siinä vaiheessa kun mittari näyttää yli +20 astetta varjossa, niin vilukissoinkin tapaus alkaa etsiä kaapistaan jotakin muuta farkkujensa tilalle ja hätätapauksessa käärii itse lahkeensa ylös tai pätkäisee farkuistaan lahkeet pois kuumuuden yllättäessä. Nyt kun ei vielä ole aivan ylettömän kuuma, niin voi hyvinkin tilata jo valmiiksi kesän suosikkiasusteet, niin ei tarvitse kesän yllättäessä hikoilla kaupoissa sovittelemassa vaatteita, koska se on jo muutenkin tuskaa. Ja etenkin jos tuntuu, ettei tavallisista kaupoista löydy mitään sopivaa päällepantavaa isommalle miehelle, niin loistava vaihtoehto on tilata jo tässä vaiheessa täydennystä vaatekaappiin.
Mitä sitten on luvassa Motley Denimin trendikkääseen kesään? Vaikka ja mitä. Farkkushortsien ystävä löytää monta tyylikästä mallia niin Kam Jeansilta, Ed Paxterilta, D555:ltä, Split Starilta kuin Dukesiltakin (jonka vaatemerkkejä itse asiassa ovat myös D555 sekä Split Star). On makuasia tykkäätkö farkuissasi mistäkin väristä taikka leikkauksesta, löydät varmaan mieleisesi mallin. Mutta jos yksi farkkushortsimalli pitäisi kesäksi valita, valinta kohdistuisi D555 Fox Denimiin. Näiden farkkujen materiaalina on 75 % puuvilla ja 25 % polyesteri ja taskuja löytyy jopa seitsemän kappaletta! Takataskuja koristavat pienet läpät jotka tuovat lisää volyymia litteäänkin takapuoleen ja mukava lisä ovat myös reisitaskut sekä vyötäisillä oleva kiristysnauha. Mukavimmat shortsithan on hieman löysät ja tällä pienellä kiristysnarulla saa ylimääräistä löysyyttä vyötäröllä hieman kurottua ilman että tarvitsisi vyö ottaa käyttöön.
Erilaiset camokuosit ovat olleet jo jonkun aikaa todella suosittuja, joten yksi varma valinta kesäksi olisivat myöskin Kam Jeansin 380 Shortsit ruutucamokuosilla. Näiden huipputyylikkäiden shortsien materiaalina on 100 % puuvilla, ja vyötäröllä on nappi- ja vetoketjukiinnitys. Aivan pistämätön valinta kun lähdetään viettämään rentoa kesäpäivää piknikille, eivät kaipaa seurakseen kuin varvastossut ja t-paidan. Kam Jeansilta löytyy myös useampi muukin valinta niille päiville, kun lähdetään vaikka kaupungille lounastamaan tai muuten vain tarvitaan hieman siistimpiä shortseja, yhdistettynä vaikkapa kauluspaitaan. Kesän ykkösvalinta materiaalina on myöskin pellava. Vyötäisiltä rennoissa Black Linen ¾ shortseissa on rento olo ilman vyötäröllä puristavia nappeja, sillä näissä shortseissa nappisepaluksen on korvannut joustava trikootaite jossa lisämukavuutta tuo kiristysnaru. Ja kuten mainittu jo, pellava on materiaalina aivan ykkönen kesällä. Ei kannata säikähtää jos tuntuu, että se hieman rypistyy menossa. Ei sitä huomaa kukaan kuitenkaan kun yläosaan yhdistää jonkun mukavan printtipaidan, sillä näissä housuissa ei ole mitään suuria yksityiskohtia joten yläosaa voi hyvinkin piristää tällä tavoin.
Yksi kesän trendikuoseista on ruutu, ja vaihtelun vuoksi ruutupaidalle voi välillä jalkaansa kiskaista ruutukuvioiset shortsit. Mutta tällöin se ruutupaita kannattaa jättää vaatekaappiin jos ei halua aiheuttaa liikaa levottomuutta kanssaeläjissä. Ruutukuosisia shortseja löytyy kahta eri väriä ja kootkin piisaavat aina 6 XL asti. Shortseissa on vetoketjusepalus ja takataskuissa buustia tuovat läpät.
Kuten varmaan olet jo huomannut, on tässä tuotu esille monta hyvää syytä miksi etsiä kesän ykkösasusteita juuri Motley Denimistä. Heidän valikoimansa kohti kuumaa ja toivon mukaan pitkää kesäkautta on todella trendikäs, hyvälaatuinen ja monipuolinen ja varmaan löytyy jokaiselle jotakin päälle pantavaa. Ja mikäli käykin niin hullusti että Suomen kesä jää lyhyeksi (mutta toivottavasti melko vähälumiseksi, hah hah) niin onhan aina olemassa lomamatkat jonne on kiva hommata jotain uutta päälle pantavaa. Ulkomailta ei aina löydy kokoja niin kuin pitäisi, joten senkin puoleen on hyvä hieman ennakoida ja olla hyvissä ajoin liikkeellä. Kesä on vain kerran vuodessa joten silloin on hyvä ottaa hieman rennommin ja antaa sen näkyä myös pukeutumisessa, ja tässä asiassa on hyvä luottaa Motley Denimin puoleen, kun haluaa näyttää hyvälle myös ulospäin.