Mukavat tyylikkäät paidat isoille miehille

shirtEntisaikaan paidat olivat lähinnä miesten alusvaatteita, jotakin joka kiskaistiin pitämään ihoa lämpimänä ja ehkäisemään hiertymiä sillä aikaa kun päällimmäisenä oli vaikkapa jostakin nahasta tehty liivi tai muu vaatekappale. Vain köyhät, kuten paimentolaiset, pitivät pelkkää aluspaitaa näkyvillä. 1800-luvulla miesten vaatteetkin koreilivat toinen toistaan upeimmilla kirjonnoilla ja pitsikoristuksilla, ja on vaikea kuvitella että tämän päivän moderni mies pukisi päälleen samanlaisia pitsihörhelöitä kuin silloin oli muotia. Ja onhan noita aikojen alussa ollut vaikka millaista muutakin muotivirittelyä.
Jos on hieman keskimääräistä isompi mies, voi olla vaikea löytää itselleen sopivia vaatteita ainakin tavallisista kaupoista. Onneksi hätiin rientää Motley Denim, josta isokin mies saa päivitettyä vaatekaappinsa tälle vuosituhannelle helposti, nopeasti ja ennen kaikkea tyylikkyydestä tinkimättä. Moni mies on ehkä voinut jo hieman turhautuakin siitä kun isojen vaatteiden valikoimat ovat olleet hieman rajalliset jossakin muualla, mutta nou hätiä mitiä, täältä löytyy kyllä kaikkea mitä mies tarvitsee näyttääkseen tänä kesänä (ja tulevinakin) tyylikkäältä, trendikkäältä, omalta komeammalta itseltään. Näin kesäaikaan Motley Denim tarjoaa asiakkailleen trendikkäitä paitoja lyhyillä hihoilla, mutta syksyn taas ottaessa valtaansa kansalaisia, palaavat myös pidemmillä hihoilla varustetut vaatteet laajemmassa mittakaavassa takaisin hyllyille. Mutta vaikka kesäaikaan hihan pituudet lyhenisivätkin, koossa ei tingitä sillä paitoja löytyy valikoimista alkaen yhdestä XL:stä aina kahdeksaan XL:än asti. Ennen vaatteiden tilaamista on hyvä ottaa itsestään mitat, sillä eri valmistajilla on hieman erilaisia mittataulukoita ja jotta varmasti saa hyvin istuvat oikean kokoiset vaatteet kerralla, on syytä vertailla omia mittojaan sivuilla oleviin mittataulukoihin. Eikä Motley Denimillä tarvitse tyytyä vain tylsiin kuoseihin sillä tarjolla on niin aina trendikästä ruutukuosia (joka sattuu olemaan taas tämän kauden yksi trendikuosista), hoikentavaa raidallista sekä piristäviä yksivärisiä ja myös materiaaleja kaikkeen lähtöön, pehmeää flanellia, helppohoitoista polyesteria, pirteää puuvillaa sekä sekoitekankaita.
Millaisia vaatteita sitten on luvassa? Tehdäänpä pieni kurkistus mallistoihin. Kuten varmaan tiedät, on miesten paitoja saatavilla useita eri malleja. Siinä missä yksi mies tykkää pukeutua aina vain pikeepaitoihin, tarvitsee toisen laittaa töihin kauluspaita. Kauluspaitoja on mallistossa useilta eri valmistajalta, ja ne eroavat hieman toinen toisistaan. Jos haluaa todella trendikästä ylleen, on hyvä valinta poimia paita Mish Mashin valikoimasta. Etenkin Deano Denim on raikas lisä farkkujen kaveriksi, onhan se itsekin farkkukuosinen paita jossa on raikkaat punaruudulliset käänteet hihansuissa. Molemmissa rinnuksissa on kaksi napillista rintataskua ja materiaalina 100 % puuvilla. Kokoja löytyy tästä mallista aina kuuteen XL asti. Tai jos sittenkin kaipaat jotakin pitkähihaista viileitä kesäpäiviä varten, kannattaa tsekata paita nimeltä Mish Mash Hedda Verheals. Tässä tyylikkäässä paidassa materiaalina on 100 % pehmeä acrylic ja yksityiskohdat todella makeat. Kaksi rintataskua ja korkea kaulus kiristysnyöreillä pitävät huolen siitä, että paita täyttää kaikki trendikkyyden tunnusmerkit.
Mish Mash ei todellakaan ole ainoa paitabrändi Motley Denimillä vaan vaihtoehtoja löytyy muitakin. D555-mallisto on mukava pari myöskin farkuille ja pirteä ruutukuosi sopii monen väristen housujen kaveriksi. Kennedy-mallien mukana saat myös paidan kuosiin sopivan t-paidan ja todella tyylikkään näköistä tänä kesänä onkin pukea alleen ensin t-paita ja päälle samaa värimaailmaa noudattava ruutupaita, voisi jopa sanoa että kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Kam Jeansilla on myös valikoimissa ruutupaitoja, mutta ei sovi unohtaa myös casual-vaihtoehtoja. 6092 S/S-nimellä paita sopii hyvin rentoon työpäivään, sen pystyraitainen kuosi saa aikaan hoikemman figuurin ja materiaalina on helppohoitoinen 35 % puuvilla ja 65 % polyesteri. Nopeasti toimimalla saa myös käyttöönsä tarjouksen Kam Jeansin paidoista, jolloin ostaessasi kolme paitaa maksatkin vain kahdesta. Ei kannata missään nimessä jättää käyttämättä tätä hyvää tarjousta.